Despre noi

Top Foods - Ghidul localurilor din România este o platformă online, ce reunește localuri din toate categoriile, clasificate pe județe și localități.
Scopul nostru este acela de a oferi informații cât mai exacte, detaliate și relevante vizitatorilor noștrii, în acest sens, făcând eforturi constante pentru a asigura corectitudinea datelor înscrise pe site-ul nostru.
 
Responsabililor de localuri le oferim înscriere gratuită, pe perioadă nedeterminată și posibilitatea de a-și prezenta localul într-o manieră cât mai detaliată și organizată.
Astfel, pe lângă informațile de contact și descriere, localurile de pe TopFoods.ro au în prezentarea lor și o galerie foto, prezentări video, direcții și navigare pas cu pas spre local, meniul localului precum și recenzii și evaluări din partea utilizatorilor.
 

Localuri structurate pe categorii și județe

Toate localurile din catalogul Top Foods sunt structurate pe tipuri (Restaurant, Bar, Club, etc.) precum și pe județe și localități din România, pentru o organizare clară a acestora.

Date de contact, descriere completă și meniu local

Adresa localului, numere de telefon, site web, pagina de prezentare pe rețele de socializare, fotografii, prezentare video și așa mai departe reprezintă doar o parte din informațile ce descriu un local.

Evaluări și recenzii din partea comunității

Un local cu servicii de calitate este apreciat de către clienții săi. Același lucru se întâmplă și pe Top Foods, clienții care au fost satisfăcuți de serviciile oferite vor evalua și justifica experiența acestora.

 

Localizare pe hartă și direcții spre local

Localurile înscrise pe Top Foods beneficiază de funcția "Ghidează-mă spre local". Acest sistem, detectează poziția dumneavoastră și stabilește traseul spre local, folosind platforma Google Maps.

Disponibil pe orice tip dispozitiv și rezoluție

Platforma Top Foods este optimizată pentru toate tipurile de dispozitive, de la laptop-uri, PC-uri, tablete și telefoane mobile, independent de sistemul de operare sau browser-ul de internet utilizat.

Vizibilitate în motoarele de căutare și rețele de socializare

Prin indexarea optimă a site-ului Top Foods, localurile se vor regăsi atât în catalogul nostru și rezultatele din Google cât și pe cele mai populare rețele sociale, în funcție de opțiunea utilizatorilor de a partaja paginile vizitate.